Halv sommar!

Ja men vart tog sommaren vägen?
Känns som om vi närmar oss hösten. Kallt ena dagen och varmt nästa!
Eller så kanske är det jag som längtar till hösten, eftersom jag vet att skolan kommer då. Något som jag verkligen ser fram emot.
Något nytt och spännande!
Något mindre spännande är att minstingen nu har gått upp ur sin säng. Ja jag vet att hon är sen och jag har varit evigt tacksam för att hon inte har hållt på med snåt. Hon har ju en växa säng och har haft länge nu. Tror inte att hon var året när vi bytte.
Iallafall idag så hade hon gått up själv, och dessutom hade hon gått ner halvvägs i trappen. Nu sitter spärrfästet uppe till grinden igen.. Usch sikken ångest jag hade för det idag.
Men man är inte mer än människa!
XX
Glidarmamman



Kommentarer
Camilla

söker du fler läsare? :) ta då del av mina läsare genom att gå in och skriv en kommentar i detta inlägg: http://www.kmilla.se/2011/july/dagens-blogg.html så kanske du är en av dem som får rampljuset i ett av mina inlägg på söndag! :)



http://www.kmilla.se/2011/july/dagens-blogg.html

2011-07-16 @ 22:31:02 | http://kmilla.se
Ida

Jag förstår att du längtar :) var någonstans var det du skulle läsa? Jkpg? Stora charlie! Förstår att man blir lite nervös :) kram

2011-07-17 @ 12:07:14 | http://kevlarsoul.gone.se
Ida

Jag förstår att du längtar :) var någonstans var det du skulle läsa? Jkpg? Stora charlie! Förstår att man blir lite nervös :) kram

2011-07-17 @ 12:07:37 | http://kevlarsoul.gone.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback