Mellan läge!

Och jag skulle bara kolla av läget!
Hahaha så fasnade jag framför denna!!
Hahaha den är såå rolig!



Morgon stund en tid i ensamhet..

Faktum är att jag verkligen njuter. Tiden med mig själv, är kort och sällsynt. Så jag njuter verkligen i tystnaden. Desstuom har nog kaffet aldrig smakat såå gott som det gjorde idag.
Och trotts en motsträvig gårdag, känns det som att jag lyckades få det mesta att vända. Försäkringsbolaget har lovat att gå in och betala Daniels terapi. Han behöver konjuktiv beteende terapi. Detta är han dessutom i behov av omgående men inom vården är det idag ett års väntetid. Om man har lite tur så kan man få lite förtur och få ner tiden till ett halvår.
Iallafall har vårt försäkringsbolag valt att gå in och ge Daniel möjligheten att få gå privat, och han får 10 besök betalt. Vilket kanske inte låter mycket för denna värld. MEN det är i stort sätt full vård. Man ger inte mycket mer än 10 behandligar. Det är dessutom jätte dyrt, så jag känner mig så lyckligt lottad. Och troligtvis kommer han att börja i nästa vecka.!!!
HAns ny a medeciner verkar vara segstartade så jag tror att detta kan ha stärkt honom lite, då jag tror att han många gånger känner att det är hopplöst. Och jag hoppas att han förstår att han har alla möjligheter att bli frisk. Dessutom har han fått tiden på sin sida eftersom han nu kan börja privat.
Jag önksar så att han ska få börja må bättre så han får möjligheten att börja leva igen och möjligheten att känna sig levande!
XOXO
Glidarmamman



Åh glömde!!

Mitt Paker från HM kom idag.. Me are sooo happy. SÅ nu har jag lite nya kläder. Barnen med. Siri är ju som alla vet en kvicktänkt liten plutt. Dagens kommentar... - Jag Siri får jag prova munkjackan så att vi ser om den blir bra? -Ja mamma, men jag vet, den blir perfekt! <3 Mitt mamma hjärta smälter!



Måndag!

Barnen sover, och jag sitter i soffan. Längtar redan efter sängen och överväger faktiskt att gå och lägga mig. Somnade sent i natt. Men jag tycker ändå att jag har orkat bra idag.. Uppsatsen är ju inlämnad och jag tycker att jag klarade min redovisning himla bra. Kände att jag i jämförelse med många andra verkligen hade läst på. Och det jag trodde var att uppsatsen skulle vara undermålig. Men det tror jag verkligen inte att den var såhär i efterhand. I`m happy!! Imorgon blir jag ledig. Hade inga hemstudier denna gången. Så i morgon blir jag ensam en stund. Ska bli sååå skönt!! XOXO GLidarmamman



redan lunch tid...

Ja tiden går fort när man har roligt.. Eller var der inte så det var?? Dags att dra sig till skolan, redovisning av uppsatsen idag.. Hoppas på att det går bra. Men det gör det säkert. Lite små trött idag, men det får vi leva med. Har varit inne i stan en sväng, gjort lite nödvändigt ont. Och varit inne på HM och köpt en tröja till Siri. XOXO Glidarmamman



Helgen är tillända!

Och jag känner faktiskt riktigt tillfredställd!
( en gosig nybadad Charlie)
Det är märkligt hur man kan komma att uppskatta helgerna så enormt mycket. Jag är själv chockad. Det blev väldigt mycket gjort. Och nu i kväll har jag skickat in min första uppsats. Var inte 100% nöjd. Men den duger iallafall. Idag har vi myst i massor varit ute och hoppat i vatten pölarna.
Vi vilade dessutom 2.5 timme idag. Så ikväll känner jag mig otroligt pigg, och det blev ju lite knäppt.
Har iallafall gjort pizza i kväll och kola. Så jag fick mig lite mys ikväll. Samt matlådor tills i morgon. Sånt gillar vi.
Kram
Glidarmamman..



Höst!

Drabbades av höstkänslor påvägen hem från skolan idag. Cycklade i motvind och ett ständigt duggande i ansiktet. Hann inte mer än innanför dörren så kom hällregnet.
5 poäng till mig som smet undan.
Känslan av höst skänker lugn i själen. Snart börjar den färgsprakande festen och då ska ja susa ut med min kamera och fånga höst löv!
Och i år ska jag lära mina barn att sparka höstlöv! <3



Miss Cool!

Men söt som socker :)



onsdag = grådag

Usch vilken grå dag det var idag. Hoppas verkligen att det spricker upp under dagen. Annars är det frukost tajm!! Sen kindergarden, sen cyklatill skolan. Ja så ser min dag ut.. Inte så spännande men vi gillart. Lyssnar på barnen i bakgrunden Sig försöker lära Charlie låtarna på Playhouse :) Något skönt är att jag får hämta barnen tidigare idag, sånt är gott god själen. Nu är.det dags att sätta fart. Kram



Skol dag 1!

Nu har man helt enkelt bokat in sig i skolbänken för en bra tid framöver!
Nice bajs!
Nu är det diseplin och ordning som gäller för Fru Hansson!
Annars har vi fått mycket gjort, jag har städat, klippt gräsmattan, varit och handlat, ordnat en ny mobil. Lagat en super goooood middag. Då undrar ni förstås vad det vart idag!
Skinkschnizel kokt potatis och prepparsås och grönsaker. Fantastiskt gott, och alla åt med otroligt god aptit!
Nu blir det sängen tror jag minsann..



I walked down the memory lane!

Och jag lärde mig en LÄXA!
Att tala är Silver, att tiga är guld!
Kommentaren som for genom rummet som ett eko, sved lika mycket i själen än idag.
- Lär dig av dina misstag, det var ditt eget fel!
Note to one self:
Don`t take the walk again!



ålders tecken?

Mohahaha!
IDag är det hår tvättar dagen.. Shit vad jag fäller hår..
Kanske kanske börjar jag bli gammal ;)
Börjar ju närma mig 30 ;)
Men kolla in vilka snygga ben mohahahhaa!



Så var man på måndag!

Ny vecka nya möjligheter.
Det hoppas vi på och det får helt enkelt lägga grunden för en super bra vecka tycker jag. Blir tyvärr inte mycket träning denna veckan. Har så jäkla ont i ryggen så vi får pausa.
Jag deppar eftersom jag bara har en mil kvar att springa ( en löp runda) för att nå den nya nivå på NIKE+.. Grr...
Men men jag hinner antar jag. Har ju hela livet på mig.
I morgon börjar skolan. Ska verkligen bli skönt att få börja göra något. Är så galet trött på att gå hemma.
Nähä om man skulle starta upp denna dagen då!



ibland!

Är det så att jag är rädd för mig själv. I den bemäkelsen att jag alltid vill saker för mycket. Är sällan villig att ge upp. Tyvärr tycker jag att detta är en dålig egenskap och ibland till och med en last.
Att ha sett förmycket och varit med om för mycket gör en tåligare än vad som är normalt!
Det är så frustrerande att villja men inte ha någon att villja med!



tack Pauline




Mega trötta mamman!

Utan värst mycket glid..
Är totalt död efter träningen och natten med i och försig. Önskade genast att jag hade tonårs barn som sovbort hela dagarna. hahaha!
By the way!!
Har ni sett HM.s nya hunkar ??
Me like...
Tänk att få ha en man i byrån i en liten ask bland alla grejer...'*vissla*



Träning..

Sitter på gymmet och väntar på mannen. Trodde att de var tjejerna som tog tid på sig.. Men det är en myt, har väntat i 15 min på honom.. Haha vadan denna tid?? Så jag slår hål på myten nu.. Män är mer kvinnor än vad kvinnorna själva är!!



längtar efter ordning!

Att gå hemma och vänta är inte min grej, jag vill bara få börja skolan och komma igång någon gång.
Lite rytm och lite livslust..
Det mesta känns bara blahä!



Snart säng läge!

Är något sliten efter dagens runda.
Men det var det väl värt!
Mina goa barn har varit på dagis och jag har varit hos frisören. Det blev sååå bra denna gången och jag är verkligen glad. Det har verkligen inte varit roligt de sista gångerna.
Men nu är jag snygg igen ;)
Annars har vi ordnat hemma. Klippt gräset och badat barn. Och sen var det kvällen och dags att sova. Det är lite tråkigt, dagarna går sååå fort nu när de är på dagis.
Men det är två glada barn som älskar dagis. Och det är underbart!



Löpet!

En BIld från rundan
Min nya fantastiska sport BH!!
Helt super bra faktiskt!
Är såå nöjdoch den sitter super!
Rundan gick inte alls bra, Förra tiden var 1 tim och 45 sek. Idag 1 tim och 3min och 32 sek. Så nu hoppas jag på bättring från min sida. På onsdag är det dags igen men jag tror jag tar det på morgonen!



Livet som (ensam utan barn) mamma...

Är ett sjukt glassigt liv. Mellan 08.00 och 15.00. Är det bara jag. Inget tjat inget gap.. Jaha tänker ni vad är detta om. Nä vi har i körningsperiod efter inskolningen på dagis :) Det är dock galet skönt att få vara själv lite grann, man mår bra av sånt. Även om jag känner mig väldigt försoffad i h det enda jag tänker på är hur jäkla skönt det hade varit att sova.. Men jag käpar ihärdigt imot.. Undrar verkligen hur det ska gå för mig i skolan, kommer jag klara av trisstressen? Det måste jag verkligen.. På dagens agenda står något jag till skillnad från alla andra avskyr. Klippning. Ska även slinga upp det igen. Jag har ont i magen av nervositet... Xx Glidarmamman!



Att leva med två underverk..

Min älskade Siri!


Att få leva med dessa underverk varje dag gör mitt liv värt att leva. För de är så fantastiska och så enormt starka. De är alltid glada och så bekymmersfria. Önskar ofta att mitt liv ville vara lika enkelt.

Tänk att jag får vara mamma till dessa goa glada barn!


Goaste Charlie!


Under de mörka stunder som vi tyvärr ofta har i bland så skiner dessa två som små solar och det är lätt att glömma alla deras bekymmer och bara följamed in i deras värld. Det är så lätt att förlora sig i deras lekar för att sedan snabbt kastas upp på land med hjärtat i halsgropen!






Dagis Dag 4!

Ja det är jag en kopp kaffe, Norah Jones och en surrande diskmaskin.
Barnen är på dagis och det är en konstig tystnad som ligger över huset. Mannen är på väg till gymmet och ja här sitter jag. Skönt. Jag hinner arkivera lite tankar och försöka komma i fas med mig själv tills skolan börjar.
Ett skarpt och klart öga är vad jag kommer behöva och en massa själv diseplin. Så nästa vecka kommer bli att jobba ifatt här hemma så att skolan kan komma i focus på Måndagen.
Så kommer det bli så skönt att komma ut och träffa lite folk. Känner mig ganksa instäng innanför dessa vägger i mellan åt!



Dagis Dag 3!

IDag har vi haft en lite längre dag på dagis!

Lillfisen trivs som fisken och åter igen så grät hos så tårarna forsade, hon lade sig ner på golvet i protest. Men det hjälpte inte utan vi fick gå hem.

Hann dessutom ta en snapshot på henne i rutchkanan när igen såg ;)

 

// Glidarmamman!




Dags att ta kvällen!

Ja jag tror det är dags!
Tänkte kolla på sista avsnittet av TRue blood. Hann inte med det sist!
Sen ska jag sussa gott. Får passa på så länge det går att sova lite sålänge det vara. Sen är det skola och plugg halva nätterna!
Men ja kommer verkligen älska det!
Längtar såå himla mycket!
Nu är det sängen!
Kram



Tisdag"

OCh Charlie GRÄT/SKREK!
Hela vägen hem. Det var väldigt roligt, och hon ville verkligen inte komma hem..
Så det var med andra ord så att dag 2 på Kinder Garden var toppen. Tror verkligen att hon kommer stor trivas!
Lite bilder från de senaste dagarna!
En sjuk Siri med alla sina snuttisar!
Charlie bus!
Charlies första dag på dagis, hon hade såå bråttom och det vasar svårt att få en bra bild!
Goaste Siri med pippi tofsar!
XX
Glidarmamman!



Det har varit en dag med spänning!

För iddag har Charlie haft sin första dag på dagis!

Hon nöjt av att ensam få känna av avdelningen och att få ha en hel dagisfröken för sig själv=)
Så är det ju dags i morgon igen! =)
Så kul för henne.
Annars så har jag mixtrat med den nya innerdörren men det gick inte min väg.. Grr..
XX
Glidarmamman!



Umgås med herr Vemod!

Delar med mig lite, känns underligt.
Imorgon är det ett nytt liv som startar!
Lämnar mitt gamla bakom mig med vemodet bultande i bröstet och tårarna bränandes bakom ögonlocken. Tar längre tid på mig än vanligt för att ingen ska att det svider i själen!



På hemma plan igen!

Efter en toppen helg så är vi hemma igen. Två trötta barn har pillat i sig middagen, och duschat. Den minsta sover och den stora är på nergång. Hon är super förkyld så det skulle inte förvåna mig och hon är sjuk i morgon när kottis börjar dagis! Det hade varit såå typiskt! Men jag hoppas bara att det mesta beror på att hon är trött! Nu ska jag njuta av lugnet en stund, och försöka varva ner efter helgen. XX



I väntan på livslusten..

Så ska man få sig en choklad fondant såhär på kvälls kvisten. Livet hos svärmor är fint och hon spidar på mitt choklad beroende ;) kommer sluta på topp i kväll. Alltid lika trevligt att komma hit. Barnen var super nöjda efter dagens besök på djurparken, och vi klarade oss från regnet och allt och här hos farmor har vi hunnit avverka en tur på lekplatsen och nu sover de gott i sina sängar. Kram



På väg !!

Ja nu är vi äntligen på väg, en timma efter utsatt tid... Det har utlovats regn. Nej tack säger vi till det. Det skulle vara mulet och regna hemma med men det börjar spricka upp och solen har börjar lysa igenom. Så nu hoppas vi på att det följer med oss :) Siri har varit vaken sedan kvart i 5 och det har inte varit en skojig morgon. Hon har varit sååå bråkig och krånglig. Antar att det är för att hon är så exalterad över att vi ska åka till björnana som hon väntat på... Men jag vill bara sova.. Zzzzz..,.zzzz



Till alla som har en stor plats i mitt hjärta!

Glöm inte att i alla har en speciell plats i mitt hjärta. En plats som aldrig går att byta. FÖrsvinner ni från mig tar ni platsen med er!



Godmorgon fredag!

Härlig morgon idag!
Har sovit ganska gott inatt, och vi har inte haft några kiss olyckor heller idag. Så skönt.
IDag håller jag på att gå igenom allt efter barnen. Vad vi kan sälja och vad som ska skänkas!
Så skönt att rensa lite. Precis vad jag behöver just nu. Rensa i alla hörn och kanter.
Sedan ska jag förbereeda inför morgon dagen. Vi ska till Borås Djurpark med barnen. Det ska bli riktigt roligt. Hoppas bara att vädret håller i sig.
XX
Glidarmamman



mm..

Tror att viljan och lusten börjar komma tillbaka. Det känns som om det kanske finns en liten glöd kvar i mig. Som börjat bli varmare och varmare.
Och känslan är skön. Att känna att man kanske är påväg att nå till en annan nivå!
Och det roliga är att jag gör det på ett annat sätt en jag trodde. Den sista tiden har jag insett vilka som är vänner och inte är vänner. Man inser vilka som betyder något.
Jag har ett gäng underbara vänner och en fantastisk familj, både min egen och ingift.
Jag är en rik människa och jag kan skatta mig lycklig.
Från och med måndag tänker jag lämna mycket bakom mig. Och många kommer falla ner i den gropen.
Om någon känner sig sårad så ber jag om ursäkt. Om ursäkt för att jag inte orkar sträcka ut handen och dra upp er till the next level!
// Glidarmamman



We are alive!

Idag tog vi oss en tripp till stadsparken..
Vi tyckte att Charlie behövde ett litet äventyr. Så vi åkte dit.Roligt tyckte hon..
Söt som få och helt underbar..
Och konsentrerad som ingen annan.
Vi har tagit ledigt denna veckan. För nästa vecka börjar allvaret för familjen. På måndag börjar kottis på dagis. Spännande och skrämmande på en och samma gång. Jag har insett att mina bebis år nu är över. Vi ska inte ha fler barn och i och med att Kottis nu ska börja dagis så kom jag verkligen till insikt med att barnen börjar bli stora!
Kram från en förvirrad och skrämd glidarmamma!



Måndag!

Ja då var vi inne i en ny vecka..
Nya möjligheter...
Så jag trottsade den evigt öma höften och og min löprunda idag igen. Varannan dag är det planerat. Och det är milen som gäller.
Förbättrade trotts allt min tid med 1 min. så jag är super nöjd!
XX
Glidarmamman