Mitt underbara kök!

Nu är de goaste i hela världen hemma igen. Och det var så gosigt att få krama om dem. Känns som om de har vuxit minsst en meter och fyllt år 10 gånger !!
Har ju lovat att lägga upp bilder på mitt kök som är i stort sätt färdigt!
Här är en före bild. På min sååå sexiga tapet =)
Och såhär ser det ut nu. =)
Jag är faktiskt riktigt riktigt nöjd =)



Chasing bubbles

Denna helgen har varit såå viktig. Jag har verkligen sorterat och strukturerat upp mig själv och mina känslor. Detta i samband med det jag älskar, att få vara kreativ.
Jag har verkligen kommit till ro med att jag ska vara ensam nu, med två små otroliga undervärk. Och med faktumet att jag kommer klara av det.
Det kommer bli bra, och jag fixar detta!
Sen har jag rett ut vad jag känner inför allt, och hur jag ska ta mig förbi vissa hinder.
Men så har jag även vågat lite nya saker efter lite på backning. Så det känns bra.
Snart dags för kudden och en god natts sömn igen!
Ljuvligt!
Livet är fantastiskt!



Massa bra med !

Jo jag har ju massa bra att berätta med!
Jag har fått sommarjobb!
Det är klappat och klart liksom!
Hela sommaren lång på en demensboende. Båda perioderna. Hoppas på mycket jobb och att fantastiska Eva ska jobba med mig med =)
Kram på er!



Fix och Fix!!

Gahahahaha!
Det är så mycket ja gmåste fixa med!
Tv, internet, underhålls stöd, skillsmässa, och en massa massa annat!
Är såå trött i mitt huvud. Jag önskar någon kunde göra det åt mig så jag kunde lägga mig och sova!



LOV!!

Och jag känner att detta förtjänar jag efter en snart färdig termin i skolan. En tremin som på många sätt har varit tuff, men som jag klarat galant. Det går ärligt talat väldigt bra för mig i skolan och jag tycker att det är sååå roligt!
Jag kanske borde ge mig själv mer kredit än vad jag gör. Men just nu sitter solen högt upp på himlen och jag har svårt att få strålarna i mitt ansikte.
Men jag når säker dig med tiden. Jag ska bara .. :)
I morgon blir det att storstäda hemma. Jag har förvisso hållt undan hemma men jag känner verkligen att det behövs göras ett redig städryck!
Sen kommer jag ju som sagt vara ensam lör-mån. Och det ska bli såå skönt!
Jag ser verkligen fram emot det. Vet inte vad jag hade gjort utan svärmor ibland!



hmm..

då var skillsmässopapprena på skrivna.
Bara vänta in ett papper till så ska de lämnas in.
Om ett halvår så är det klart.
nästan 7 år har vi varit ihop och några papper senare så ska det vara som om det aldrig har hänt!
Konstigt hur lättvinligt saker kan kännas. Allt kämpande allt slit, suddas ut via några dokument. Men även om det är tungt så var det mitt eget beslut. Ett beslut som jag står fast vid, och som jag vet är rätt.
Men fortfarande så har han gett mig det vackraste jag har, mina två fantastiska små barn. Jag har lovat mig själv att inte bli den förälder som smutskastar eller skriker om detta inför dem. Det är inte deras val, utan mitt. Därför bör det vara så smärtfritt det bara går..
Det fanns en tid då han tog mig med storm, min värld var otroligt vacker och jag har älskat honom för det. Men den tiden är så otroligt långt borta att jag hittar inte tillbaka till kärleken.
Jag kommer alltid att älska honom för allt det vackra jag har fått.



Stillhet och studie ro!

Efter en del gnabb så är jag ensam en stund innan det är dags att hämta på dagis!
Har ordnat med en trilljon byråkratiska papper och saker hit och dit. Tycker bara att jag ser praragrafer överallt!
Har iallafall kommit igång med dagens plugg. Skönt och det ser lovande ut. Inlämningen är strax färdigskriven och sen blir det att plugga in tentan till kvällen. Gillar verkligen inte att ligga såhär dåligt till inför slutet.
Bara hoppas på att jag får G så att jag slipper omtentor!



Ett av två klart!

Ett prov, av två avklarat..
Tror att jag kan ha klarat det, men man vet aldrig!



Söndag!

Och jag tycker att det är skönt att helgen är över!
Jag gillar verkligen vardag och rutiner just nu. Barnen blir lite lugnare och man behöver inte bråka på samma sätt.
Nu är det plugg period, tre tentor och eftersom det har varit så jäkla stökigt i helgen så har jag absolut inte hunnit plugga till dem...
Satt en bra stund idag på dagen och fick endel i huvudet. Men nu är huvudet tomt och övertrött igen så nu är frågan hur mycket som går in!!
Jaja vi gör ett djup dyk!



Så där!!

Vägg dekoren jag köpte idag!



Nu är det klart!

Väntar bara på papper och grejer! Vi ska skilja oss, och från och med den 15 nov har Daniel ett eget boende! Känns skönt, och vi är överrens. Så jag hoppas verkligen att detta kommer att funka. För även om det är en jätte lättnad så är det något som gör ont i själen. Jag önskar att vi hade kunnat rädda det. Men det finns tyvärr inte mera kvar att ge! Det är ett tufft beslut med tanke på barnen..



En dag var nog vad i behövde!

Barnen har varit så glada hela dagen, och det har verkligen varit en bra dag! Länge sedan känns de som nu. Lördags myset är igång och barnen spelar Memo och äter lördags godis. Själv sitter jag här utslagen i soffan och undrar om jag kan be till högre makter efter energi?!.. IDag har det shoppats iallafall. Hittade två super fina klänningar till barnen. En tröja till Siri. Så köpte de varsin leksaks bil och godis! Jag hittade mig lite nya underkläder dessutom i en aldeles vanlig butik!! Så för en gångs skull kostade det inte skjortan! Så har jag köpt reperations tapet, spackel, elements färg, väggfärg, lite målar tillbehör. Väggdekor till hallen, som by the way blev Awsome! Krokar till toan uppe åt barnen och massa annat! xx Glidarmamman



lördag!!

Och ja när jag väl.somnade.så.sov jag gott.. Konstigt men morgonen kommer alltid förfort och utvilad vet jag inte vad det är lä Men för att bryta dåliga dagars mönster så tar vi en tur ut och fixar lite.. Barnen blev jätte glada när jag sa att vi åker in till stan. Så kanske kände de med att.det.behövdes en get away!! Tack alla för hjälpen igår.ni är.guld värda och jag hoppas jag kan åtgällda alla. Även om det kommer ta hela livet. Jag är.såååå tacksam.. Kram en sliten själ utan glid ;)



Ja såhär är det!

Detta kommer väl vara mitt liv Det är fredag och jag är ensam med barnen. Inga planer bokade och bara njuta av lugnet och gosa! Dagen har varit bra. Har varit i kontakt med försäkringskassan. Både positiva och negativa nyheter. Bostadsbidraget får jag bara halva av, för att Daniel fortfarande står som ägare. Och underhållet kan jag ta via dem. Daniel har fått sin lägenhet bekräftad, så han har inflytt den 15 nov. Så efter det så är jag ensam. Det kommer gå bra. Är mest sliten efter veckor med dålig sömn.
Just nu känns det som att jag kan somna där jag sitter...



Torsdag= nästan helg!

Det är alltid lika skönt med torsdag! Det känns alltid som att det är helg, så mina veckor blir alltid fantastiskt korta. Känns om att jag her helg jämt! Jag hoppas på en bra helg, jag vill verkligen att den ska kännas stärkande inför nästa vecka! Många saker att ordna med och komma i fas med! Nästa vecka har jag två inlämningar och tre tentor. Så jag behöver verkligen samla mina krafter! XOXO Glidarmamman



fredag hela veckan..

Ja det känns som det är helg känt, men å andra sidanr.det ljuvligt.. Idag är det förmiddags lektion der helg. På schemat idag står storhandling, lite klädinköp till barnen.. Kanske nått till mig med om jag ör snäll, kanske en hink ned spackel. Annars så är det öppet hus.som gäller idag med, pappa ska med idag och Siri var verkligen taggad i morse.. :) Ha en underbar dag!



Ett varmt mamma hjärta!

IDag var det öppet hus på dagis!

Jag har fått fika, fått pyssla med två goa ungar som var så lyckliga. Det var så att jag fick dra med dem hem.

Det var precis vad jag behövde idag, så nu är hjärtat på fyllt och det var två lyckliga barn som träffade kudden. Undrar ibland hur livet var utan dem. De är en riktig glädje källa!

<3




förändringens vind..

Inget enkelt, men nödvändigt. Jag vet att det kommer bli det, men ny i skorna så är det svårt att finna självförtroende och att kunna förlita sig på sin förmåga. Men jag kommer klara det st vet jag. Även om jag inser att det kommer bli jätte tufft. Men i slutändan kommer vi alla må bäst tror jag :)



Lördagkväll!

Och jag är lugn, lugnare än någonsin.
Min själ har landat och jag känner ro.
Det måste helt enkelt ha varit rätt beslut. Det ska bli bra nu. Det har jag bestämt.



Hawaii!

A need a trip too Hawaii!



Back on track!

Med barnen!
Skönt, idag har båda varit på dagis, och jag har fått åka till skolan. Det var verkligen såå skönt!
Snart kommer Daniel hem en stund för att träffa barnen. Skönt för dem.
Sen blir det som vanligt plugg plugg och plugg..
Måste försöka komma ifatt!



Varm och trött..

Och säng sllskap har jag i form av en sprattlade guldfisk på 3 år. Ljuvlig att sova brevid.
Känns som om man har gått en boxningsmatch efter ett X antal timmar i samma lakarn som hon. Därför väljer man på automatik att minska ner antalet sovtimmar till mini mi behov. Detta för att slippa en brusten mjälte eller två ;)
God natt på er!



Det finns de som

sätter guldkant på vardagen. Och man kan inte bli annat än varm i hjärtat!
Min ljuvliga klasskamrat kom hem till mig med alla skolgrejerna idag. Berättade och visade!
Jag är såååå tacksam för detta!
Och känslan av att folk bryr sig gör livet lite enklare. För egentligen är det rätt jobbigt just nu. Men det blir alltid bättre.
När man är på botten så kan det bara bli bättre!



Fallfärdig!

Tänk att så lite kan rasera en annars väligt bra dag!
Är så trött i själen!



Lite mer renovering!

nu har vi målat trappens baksida, fått upp lite mera tavlor och lite annat smått och gott!..



Woop Woop!

Nu har jag tagit mig en välförtjänt blogg vila.

Jag har haft lite att redan ut i mitt huvud. Men det känns som att jag börjar hamna i fas igen.
Tack alla fina vänner som stöttat, hjälpt och lyssnat! Men även alla i familjen!
Jag tror inte att jag kanske hade orkat utan alla uppmuntrande ord!
Daniel är fortfarande kvar på sjukhuset. Vet inte något om när han kommer hem. Men det är sånt som tiden får utvisa. Annars ryllar vardagen på.
Barnen börjar piggna till efter veckor med hosta och jag lika så!
Puss på er!



trött på inget trött på allt!

Något jätte kalas snesteg måste jag ha gjort, eftersom det alltid måste strula!
Och helt jätte ärligt är jag så trött att jag inte vet vad jag heter. Vet inte hur jag ska komma ur denna koman. Måtte barnen bli friska snart!!



hoppas kan man alltid!

anmälde mig till att testa Findus nya Grönt och gott!
Så nu hoppas vi på att vi får vara med och smaka och ge betyg!



God morgon!

Hur mår världen idag?? Här är det helt okej. Lite trött efter åter en hostig natt med barnen. Men jag känner att jag är mera menalt laddad. IDag blir det plugg medans barnen är på dagis. Väntar även på att BVC ska ringa så jag kan bråka om Charlies fot! Nähä om man skulle dyka ner i skolböckerna! Kram



jag lever..

Mer eller mindre. Är så mentalt slut. Men hoppas på att om jag bara får en bra natts sömn så kommer jag räta på mig. Ringde ett samtal som jag har fasat för. Men inte var det så farligt som jag hade målat upp. Svaret blev så lungande och det var såå skönt! Idag har jag faktiskt vilat en stund innan jag hämtade barnen på dagis. Det var ljuvligt. Det var såå behövligt med kan jag avslöja! Fick upplysningen av dagis idag om att det verkar som att Charlies fot krånglar trotts allt. Jag har märkt att hon har varit lite"slapp" . Så jag antar att jag får börjar bråka med BVC igen om det! Nu börjar mitt favvo program ARGA SNICKAREN!



på bussen..

Natten har varit skaplig, har dock två jätte hostiga barn. Så jag har haft.nattligt sällskap så jag behöver inte känna mig ensam.. Hittills hår.bussåkningen bättre än förväntat. Idag ska vi in och leka med Vincent. Siri längtar verkligen. Efter det ska vi träffa pappa. Dags att göra sjukhus besök igen. Men det blir säkert bra. Kram på er!!



Sträcker lite på mig!

Jag har varit i skolan, lämnat och hämtat på dagis! Gett barnen middag. Busat, lekt och ätit glass. Läst sagor och varit på jakt... <3 Nu ligger de i sina sängar. Jag lyckades med en vanlig dag! Jag är nöjd jag sträcker på mig. Mmm jag klarar det här! Nu är jag så slut sitter som en säck i soffan. Men jag klarade det! I en värld som ska verka normal men inte är det! Välkommen till verkligheten. Nu är jag för tillfället ensamstående!



efter regn kommer sol...

Och jag har bestämt mig för att solen skiner på just mig. För det är precis vad jag behöver. Men eftersom glidarmamman inte glider så bra just nu så är det galet grått.och mulet idag. Det duggar. Men jag tycker vi sliter i det och bestämmer att solen..skiner idag.. Känner ni strålarna i ansiktet?? Note to my Self: Why does ut Always rain on me? Is it because i lied when i was 17?



ibland!

är det skrämmande att känna hur sköra saker kan vara. Hur lätt det är att ta allt för givet. Tänk en extra gång på det du älskar i kväll. För du vet aldrig när det kan ryckas ur dina händer. Tror detta kan ha varit min längsta eftermiddag på riktigt länge!



Men godmorgon på er!

Hoppas att alla har fått sova lika gott som jag! <3 Siri vaknade inte förrens kvart över sju och hennes enda villja var att få äta vindruvor och kolla på Bilar SJÄLV! Ja jag tackade och tog emot och lurade till åtta snåret då kottis vaknade. Vi lågoch gosade till halv nio då hon ville ha lolgutt! Idag önskar jag mig sol så att vi kan vara ute och göra det sisra höst rycket. Det hade varit skönt. Skulle villja plantera lite höstlökar jag har hemma och samla ihop de sista löven. Kanske även en tur till återvinningen med! Vad hittar ni andra på? Kan förövrigt avslöja att det sista fixet jag gjorde på övervåningen verkligen har betalat av sig. Jag har inte vågat låta barnen vara där uppe själva innan eftersom det har varit sååå mycket verktyg och grejer. Men sen dörren kom upp till vårat sovrum och jag har kunnat röja av så är de där upp massor. Underbart. Det ger en lite glimtar av egentid. Siri har även fått en pysselhörna så där är hon massor. Trodde kanske inte att det skulle bli riktigt såhär poppis. Det är så att vi får säga till henne att komma ner och vara med oss andra <3



den bittra verkligheten..

Ibland känns allt så ensamt.. Jag känner mig som en ensamstående mamma, jag gör allt ensam. Det suger.. För när kvällen väl kommer så sitter jag ensam iallafall. Nej jag har massa vänner men jag gifte mig för att jag ville leva med någon inte ensam. Blahhaha Nu ska jag sluta klaga